Se încarcă...

Despre noi

Iti suntem recunoscatori pentru efortul de a ne vizita site-ul si consideram gestul tau ca fiind primul pas facut in directia unei colaborari bune.

OfficeStuff te poate aproviziona oriunde si oricand cu articole din gama consumabilelor de birou (papetarie, birotica, articole de curatenie si intretinere, cartuse, riboane, hartie, cafea, ceai si apa). Avem pentru tine atat produsele de top ale producatorilor consacrati in domeniu cat si pe cele ajustate pentru bugetele mai firave. Nu suntem o firma veche dar experienta pe piata a echipei noastre cu siguranta depaseste 100 de ani!

Nu suntem "cei mai" dar concuram cu succes cu cei care spun ca sunt.

Suntem gata sa ne adaptam tuturor cerintelor tale si pentru orice livrare acordam termene de plata, asa ca asteptam urmatorul tau pas! Te rugam sa ne contactezi pentru orice informatie, oferte sau propuneri. Iti vom raspunde in maxim doua zile lucratoare.

Cu ce ne ocupăm

Cu ce ne ocupăm

Pentru ca stim ca la birou petrecem cel mai mult timp, si pentru ca punem accent pe calitatea acestui timp, oferim solutii pentru a va eficientiza, usura si infrumuseta viata la birou.

WORK HARD, PLAY EFFICIENT, BE ORGANIZED

Țelul nostru

Țelul nostru

Telul nostru este de a furniza servicii profesionale, cu oameni profesionisti.

Începuturile

Începuturile

Totul incepe cu un vis si cu o dorinta. Acestea evolueaza.

Dar ceea ce e constant, e mentinerea standardelor inalte in ce priveste calitatea serviciilor si produselor oferite.