Categorii

Buletin informativ

LIVRAREA PRODUSELOR

Localitatile pentru care nu se percep taxe pentru km suplimentari la livrarea prin curier: Aria de acoperire .

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. Maxpal isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi

1.Gratuita in orice oras din tara, pentru comenzile care depasesc valoarea de 150 ron (TVA inclus), iar locatia se afla in aria celor de la Urgent Curier daca locatia se afla in aria celor de la Urgent Curier

  1. Se va aplica un tarif de ambalare si livrare pentru comenzile mai mici de 150 ron TVA inclus si anume o suma de 15 ron (Tva inclus) – taxa livrare.(pentru localitatile aflate in aria celor de la Urgent-Curier).

3.In cazul in care comanda depaseste valoarea de 150 lei (TVA inclus), iar localitatea nu se afla in aria celor de la urgent Curier, se va percepe o taxa de ambalare si livrare in valoare de 40 ron (Tva inclus).

4. In cazul in care comanda nu depaseste valoarea de 150 lei (TVA inclus), iar localitatea nu se afla in aria celor de la urgent Curier, se va percepe o taxa de ambalare si livrare in valoare de 55 ron (Tva inclus).

 Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii actelor legale ce insotesc coletul.  Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea actelor cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Maxpal isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Maxpal SRL care includ: conditii meteo extreme, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Maxpal SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Maxpal SRL de la acest client.

TERMENE DE LIVRARE

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinele noastre se incadreaza intre 2 zile si o saptamana din momentul inregistrarii comenzii in serverele SC MAXPAL SRL. In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor) SC MAXPAL SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.