Categorii

Buletin informativ

TERMENI SI CONDITII

 

Site-ul www.officestuff.ro este proprietatea S.C. Maxpal SRL., cu sediul in Brasov, str. Jepilor nr. 6A, avind CUI: RO25256560, inregistrata la Registrul Comertului J08/438/2009.

Utilizarea site-ului de comert on-line www.officestuff.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC Maxpal SRL, isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului.

SC Maxpal SRL. isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului fara o alta avertizare.

COPYRIGHT-Dreptul de autor a Maxpal asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al acestui site www.officestuff.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea al SC Maxpal SRL. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Maxpal SRL. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE PE SITE-UL www.officestuff.roPOLITICA DE PRETURI

Maxpal  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.ofiicestuff.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv MAXPAL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate periodic in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari MAXPAL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari MAXPAL.

Continutul site-ului www.officestuff.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare si cu reprezentantii furnizorilor MAXPAL. Din acest motiv, MAXPAL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.officestuff.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. MAXPAL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

PROMOTII SI CONCURSURI

Maxpal stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC Maxpal SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea iresponsabila a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site. Nu se garantează ca produsele de pe www.officestuff.ro sa fie în permanenţă pe stoc.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata in ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Maxpal SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este: Inscrierea acestor date in documentele fiscale emise de societate conform legii si informarea dv. Este de obligatia dvs. sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a va putea fi livrata comanda. Refuzul dvs. duce la imposibilitatea procesarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Compania de curierat rapid care livreaza produsele, Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii, care poate fi gasit in pagina de contact. Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele dv. personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de SC Maxpal SRL numai in scopul declarat al acestui site in conformitate cu prevederile legale. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. SC Maxpal SRL se obliga sa nu faca publica sau sa nu vanda baza de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. SC Maxpal SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC Maxpal SRL. dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor SC Maxpal SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC Maxpal SRL de la acest client. Dupa expedierea produselor, daca acestea au fost facute corect conform comenzii, companiei SC Maxpal SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

GRESELI DE TIPARIRE

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTII

Produsele comercializate de catre SC Maxpal SRL sunt noi, si provin din surse autorizate de producatori. In cazul certificatelor de garantie emise de SC Maxpal SRL produsele defectate in perioada de garantie vor fi aduse personal sau expediate printr-o companie de curierat pe adresa societatii. Produsul va fi insotit de o descriere scrisa a defectului reclamat, de o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Produsele se predau sau se expediaza in ambalajul original, insotite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzatoare si costurile transportului sunt in sarcina clientului. Timpul de service se calculeaza din momentul in care produsul a sosit la sediul SC MAXPAL SRL si pana la momentul in care produsul a fost predat clientului, reprezentantului clientului, companiei de curierat (pe baza documentului de transport) sau pana in momentul in care SC MAXPAL SRL notifica clientul prin email. La cererea clientului, produsul poate fi expediat pe cheltuiala acestuia la orice adresa, prin curierat rapid.

DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR CUMPARATE

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Maxpal va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

ABONAREA SI DEZABONAREA LA NEWSLETTER

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului www.officestuff.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Abonatii newsletter-ului www.officestuff.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.officestuff.romesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, OFFICE STUFF nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

OFFICE STUFF isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca OFFICE STUFF are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.


TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuieli de expeditie si/sau incasare. SC MAXPAL SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus fara o intelegere comuna intre parti, va puteti adresa imediat societatii.

CONDITII LEGALE

www.officestuff.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.officestuff.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SC MAXPAL SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.