CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE
CONSULTANTI SPECIALIZATI
SOLUTII PENTRU ORICE TIP DE AFACERE
OfficeStuff - Papetărie Brașov

Birotică și papetărie up-to-date

AutentificareÎnregistrare
Produsele noastre Produsele noastre Meniu produse
Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de peste 150 lei

Livrare gratuită
pentru comenzi de peste 150 lei

Pentru companii (solutii eficiente si rapide)

Pentru companii
(solutii eficiente si rapide)

SEAP/ Institutii Publice

SEAP/ Institutii Publice

OfficeStuff.ro iti propune o gama completa si variata de produse care pot acoperi in cel mai eficient mod nevoile biroului tau. Toate produsele de pe OfficeStuff.ro sunt disponibile in SEAP

Avem o experienta bogata cu firme mici si mari si cu institutii publice din diverse domenii, astfel incat suntem pregatiti sa va propunem oferte si solutii personalizate in functie de bugete, de necesitati si de specificul activitatii.

De peste 10 ani ne distingem pe piata prin calitatea produselor si a serviciilor pe care le oferim. Suntem 100% investiti in ceea ce facem, suntem pasionati de munca si de misiunea noastra iar rasplata cea mai importanta este increderea pe care clientii nostri o investesc in noi pe termen lung.

Suntem pregatiti sa punem cu placere la dispozitia institutiilor publice oferte personalizate, consultatni specializati si termeni atractivi de plata si retur.

Acceseaza direct platforma SEAP sau contacteaza-ne pentru a ne sfatui impreuna asupra celor mai bune solutii pentru cerintele tale.

Acceseaza site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Publice: SEAP (link catre platform SEAP)

+ 40 268 414 240

+ 40 735 787 637

office@maxpal.ro