Se încarcă...

Termeni și condiții

Aceasta pagină a fost actualizată pe 7-Decembrie-2016

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.officestuff.ro este proprietatea S.C. Maxpal S.R.L., cu sediul in Brasov, str. Jepilor nr. 6A, avand CUI: RO25256560, inregistrata la Registrul Comertului J08/438/2009.

Utilizarea site-ului de comert on-line www.officestuff.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor, a politicilor de confidentialitate si a politicilor de cookies.

S.C. Maxpal S.R.L., isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. În cazul în care ne-ați furnizat datele dumneavoastră de contact și ne-ați autorizat să vă contactăm, vă vom anunța dacă modificăm aceasta Politică în mod substanțial. Vă rugăm să consultați periodic această Politică pentru orice modificări.

Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului.

S.C. Maxpal S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului fara o alta avertizare.

COPYRIGHT-Dreptul de autor a Maxpal asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al acestui site www.officestuff.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea al S.C. Maxpal S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Maxpal S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE PE SITE-UL www.officestuff.ro, POLITICA DE PRETURI

S.C. Maxpal S.R.L.isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.officestuff.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. Maxpal S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate periodic in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari MAXPAL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari MAXPAL.

Continutul site-ului www.officestuff.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare si cu reprezentantii furnizorilor MAXPAL. Din acest motiv, MAXPAL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.officestuff.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. MAXPAL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

PROMOTII SI CONCURSURI

Maxpal stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul website-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe website. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

S.C. Maxpal S.R.L. nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea iresponsabila a produselor achiziţionate prin intermediul acestui website. Nu se garantează ca produsele de pe www.officestuff.ro sa fie în permanenţă pe stoc.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC Maxpal SRL. dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor S.C. Maxpal S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. Maxpal S.R.L. de la acest client. Dupa expedierea produselor, daca acestea au fost facute corect conform comenzii, companiei S.C. Maxpal S.R.L. nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

GRESELI DE TIPARIRE

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTII

Produsele comercializate de catre S.C. Maxpal S.R.L. sunt noi, si provin din surse autorizate de producatori. In cazul certificatelor de garantie emise de S.C. Maxpal S.R.L. produsele defectate in perioada de garantie vor fi aduse personal sau expediate printr-o companie de curierat pe adresa societatii. Produsul va fi insotit de o descriere scrisa a defectului reclamat, de o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Produsele se predau sau se expediaza in ambalajul original, insotite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzatoare si costurile transportului sunt in sarcina clientului. Timpul de service se calculeaza din momentul in care produsul a sosit la sediul S.C. Maxpal S.R.L.si pana la momentul in care produsul a fost predat clientului, reprezentantului clientului, companiei de curierat (pe baza documentului de transport) sau pana in momentul in care S.C. Maxpal S.R.L. notifica clientul prin email. La cererea clientului, produsul poate fi expediat pe cheltuiala acestuia la orice adresa, prin curierat rapid.

DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR CUMPARATE

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Maxpal va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuieli de expeditie si/sau incasare. S.C. Maxpal S.R.L.nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus fara o intelegere comuna intre parti, va puteti adresa imediat societatii.

CONDITII LEGALE

www.officestuff.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.officestuff.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre S.C. Maxpal S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.